چاپ نوشته
- احداث، تکمیل و آغاز به کار سالن مدیریت بحران با امکانات مانیتورینگ، سالن جلسات، اتاق VIP و …
- خرید و نصب تعداد 53 دستگاه GPS از یکی از شرکتهای دانشبنیان داخلی بر روی ماشینآلات شهرداری و راهاندازی سامانه AVL مانیتورینگ خودرویی برای زمان عملیات امداد زمستانی و برفروبی.
- اضافه شدن دو دستگاه تیغه برفروب به ناوگان برفروبی به تعداد کل 8 دستگاه.
- احداث و راه اندازی آشپزخانه برای مدیریت بهتر غذای نیروهای عملیاتی در مواقع بحران
- خریداری و چاپ بستههای پلاستیکی مخصوص بستهبندی مخلوط شن و نمک در هرسال.
- احداث محل اقامت کارگران و رانندگان فعال در حوزه بحران در محل سازمان پسماند و تنظیف شهرداری.
- احداث اتاق خشککن.
- اضافه شدن خودروهای تعمیری بهگلنشسته سالهای قبل به دلیل نبود منابع مالی در سال 1401
- خریداری لاستیک برای تجهیز ناوگان ماشینآلات شهرداری.
- تشکیل و فعالسازی همه کارگروههای 4 گانه ستاد مدیریت بحران شهرداری (کارگروه کنترل سیلابهای شهری- کارگروه ایمنی، آتشنشانی و امداد و نجات- کارگروه هشدار و اطلاعرسانی و کارگروه تدفین) و صدور ابلاغیه برای مسئولین کمیتهها و اعضای آن.
- برگزاری مانورهای دورمیزی و مانور عملیاتی و طی مسیر ماشینآلات توسط رانندگان و پایش آنها توسط سامانه
- برگزاری دورههای آموزشی برای رانندگان و کارگران جهت تفهیم برنامهریزیهای انجامشده برای زمان بحران و اجری هر چهبهتر برنامهها.
- تشکیل جلسات ستاد مدیریت عملیات زمستانی هرساله قبل از شروع بارشهای جوی بهصورت برف و برنامهریزی برای مدیریت هر چهبهتر بحرانهای احتمالی ناشی از بارش برف سنگین.
- تشکیل و فعالسازی کارگروه پایش ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه و بازدید از اماکن ناایمن شهر به همراه تکمیل چکلیستهای مرتبط و ثبت اماکن بازدید شده در سامانه منتاک.
- اعزام کادر اداره مدیریت بحران و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سقز به شهر تبریز برای بازدید از شهرداری تبریز و دستاوردهای آنها خصوصاً استفاده برای دومین سال از سیستم محلولپاشی بهجای نمکپاشی به دلیل مشکلات متعدد زیستمحیطی و تحقیق و برآوردهای لازم جهت راهاندازی این سیستم در شهر سقز که انشا الله در سال 1403 با برنامهریزی صورت گرفته انجام خواهد شد.
- انجام اقدامات اولیه در خصوص طرح مطالعاتی جمعآوری و هدایت آبهای سطحی و سیلاب و کسب مجوزهای لازم از شورای محترم اسلامی شهر در خصوص عقد قرارداد با شرکت مشاور برای اجر در سال 1403 جهت رفع مشکلات آبگرفتگیهای نقاطی از شهر در اثر بارشها.
- پیشنهاد چندین پروژه مرتبط با مدیریت بحران در قالب طرح مطالعاتی به همراه پیوست کاهش خطر به مدیرکل مدیریت بحران استانداری جهت اخذ بودجه برای اجرا که خوشبختانه برای پروژه ساخت پل قووخ بودجهای بالغ بر 600 میلیارد ریال مصوب گردید که انشا الله در سال 1403 شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.
- با عنایت به اهمیت ایمنی شهربازیهای روباز تحت مالکیت شهرداری، جهت اخذ گواهی استاندارد اقدامات لازم شامل: درخواست اعزام کارشناس شرکتهای معتمد اداره استاندارد، واریز وجه بازرسی و رفع مشکلات و نقایص شهربازیها بر اساس گزارش تهیهشده بازرس اداره استاندارد انجامشده و تنها قسمتی از کفپوشها تهیه نشده که در سال 1403 تکمیل و مراحل صدور گواهی استاندارد برای شهربازیهای روباز تحت مالکیت شهرداری نیز انجام خواهد گردید.
- برنامهریزی عملیات برفروبی و شاخه تکانی همزمان بر پایه تحلیل منطقهای و بر اساس سناریوهای سهگانه بارش معمولی، شدید و سنگین با در نظر گرفتن توان ماشینآلات شهرداری بهنحویکه در بارشهای اخیر شهرداری به نسبت موفق عمل نموده به صورتی که هیچ موردی از شکستگی درختان و یا قفل مسیرهای تردد شهری واقع نگردیده است.
- تهیه نقشه مسیرهای نمکپاشی به تعداد 9 مسیر با 9 اکیپ دو نوبت و تعداد 18 راننده و 36 کارگر و همچنین 3 اکیپ برفروبی لودر و بیل بابکت با 6 راننده و 8 نفر کارگر و نیز 6 مسیر برفروبی معابر در دو نوبتکاری با 12 نفر راننده و 24 نفر کارگر با برآورد مسافتی تماممسیرها و اولویتبندی مسیرهای اصلی و فرعی.
- خریداری هرسالهی نمک به میزان لازم که هر بار قبل از بارش نمکپاشی انجامگرفته که این مهم در روانسازی ترافیک معابر بسیار مثمر ثمر بود.
- برنامهریزی و اجرای هرسالهی هرس همه درختان سطح شهر بهگونهای که در زمان بارشها مشکلی ازلحاظ شکستگی درختان نداشته باشیم.
- تهیه هرسالهی وسایل حفاظت فردی زمستانی برای نیروهای ستادی و کارگری ستاد مدیریت بحران.
- بازدید و کارشناسی موارد غیر ایمن ازجمله اماکن و ساختمانهای در حال تخریب، نقاط مرتفع و دارای خطر سقوط، گودبرداری غیراصولی و پرخطر و … از طریق درخواستهای مردمی و یا بازدیدهای صورت گرفته هفتگی شناسایی و ارجاع آن پس از دستهبندی، جهت رفع خطر به حوزهی مربوطه.
- ارسال اخطاریههای متعدد مدتدار به شهروندانی که به نحوی موجب غیر ایمن شدن سطح شهر گردیدهاند جهت رفع موارد مندرج در اخطاریهها.
- بازدید از پلهای سطح شهر سقز با همکاری یک شرکت مشاور جهت ارائه فنی و کارشناسی مشکلات فنی و تشکیل چندین جلسه فوقالعاده ستاد مدیریت بحران برای بررسی وضع موجود و راهکارهای رفع مشکلات آنها.
- سایر فعالیتهای جاری شامل:
- لایروبی کانالهای دفع آبهای سطحی شهر
- لایروبی و لجن کشی خروجیهای منهولها و نقاط آبگیر کم شیب معابر و خیابانهای سطح شهر
- ترمیم دربها و دریچههای کانالها و منهولهای معابر و خیابانهای سطح شهر
- تنظیف و نخاله برداری معابر و خیابانهای سطح شهر
- هرس درختان بلند پرخطر و حادثهخیز
- زه کشی نقاط آبگیر سطح شهر بهوسیله پمپهای روبین و هدایت آبهای راکد به درون کانالها و جداول سطح شهر.