به طور متوسط روزانه حدود ۴ تن گوشت ذبح شده و پس از مراحل بهداشتی و تایید نهایی توسط اداره دامپزشکی تحویل قصاب های سطح شهر می شود که ۹۵ درصد کشتارهای دام سنگین گوساله نر بوده که گوشت آن دارای کیفیت عالی است و کنترل اصول و موارد بهداشتی از اولویت های کاری کشتارگاه می باشد.
?فرهاد مرادی مسئول کشتارگاه شهرداری سقز نیز بازسازی قسمت های از اصطبل عمومی، تحویل اصطبل های جدید به قصابان، تعمیر و بازسازی چاه و منبع آب کشتارگاه، تعمیر و بازسازی قهوه خانه قدیمی کشتارگاه، جداسازی قسمت رختکن و سرویس بهداشتی و محل استراحت و آبدارخانه نیروهای سلاخ مستقر در کشتارگاه حین کار، ضدعفونی مستمر محیط کار، تعمیر و بازسازی کمپرسور جدید سردخانه کشتارگاه، جانمایی و نصب اتاق موتور برق اضطراری و نصب و راه اندازی کامل آن و… را از دیگر اقدامات کاری کشتارگاه را در ۶ ماهه اول سال ۹۹ برشمرد.
?شایان ذکر است؛ کشتارگاه نیمه صنعتی سقز شامل: سالن خط گاوی و گوسفندی، اتاق های معاینه جگر گاو و گوسفند، بازرسی گوشت، ذبح شرعی کشتارگاه، اتاق پوست و لکه پاک کنی، سالن پیش سردکن و تونل انجماد، تصفیه خانه، کوره لاشه سوز و انبار پوست و… است.
?کشتارگاه شهرداری سقز در زمینی به مساحت 36 هزار متر مربع ساخته شده و در پنج کیلومتری جاده سقز – سنندج قرار دارد.
?مدیریت فرهنگی-اجتماعی و روابط عمومی شهرداری سقز